A2 poster, dun papier (lage dekking, budget)

A2 posters, op 90 of 120 grams mat gecoat papier.

Orderkosten   € 4,95

A2 posters, enkelzijdig geprint op 90 of 120 grams mat gecoat papier. Budget kwaliteit. Prima geschikt voor schetsen of invulsheets. 

Dekking
Dit papier en de afdrukkwaliteit is niet geschikt voor fotoprints of 100% bedrukking of donkere kleuren. Alleen geschikt voor geringe dekking en lichte kleurtinten.

Papiersoorten
90 grams mat gecoat papier is te vergelijken met 'normaal' briefpapier of 'flipover' papier. 120 grams mat gecoat papier is nét even wat dikker en beter geschikt voor werksheets en als erop geschreven moet worden.

Aantal posters
Vul in het totaal aantal te printen posters. Een pdf met 5 pagina's geeft 5 posters. Als dit document 2x geprint moet worden zijn het dus 10 posters. In de winkelwagen kan aanvullende informatie opgegeven worden.

Plastificeren
Voor een langdurige bescherming tegen beschadigen, vuil en vocht kunnen wij de poster(s) ook plastificeren. Keuze uit glanzend of mat plastificeren. 

(verzend)koker
Als je de poster veilig wilt vervoeren of door ons laten opsturen per PostNL, kies dan voor een stevige koker met twee deksels.

Aanleverspecificaties
Een pdf-bestand aanleveren in formaat 420 x 594 mm. A2 prints op mat gecoat papier kunnen niet tot aan de rand geprint worden. Indien nodig zal het document worden verschaald tot binnen de printmarges van de printer.

03-A2DP

Datasheet

Formaat
420 x 594 mm

Specifieke referenties

€ 0,00
plastificeren
papiersoort
koker
Aantal