Geboortekaarten uit A4

Geboortekaarten met opdruk in kleur waarvan er één of meerdere op een A4 passen.

Orderkosten   € 4,95

Enkel- of dubbelzijdig bedrukte geboortekaarten. Kleur opdruk: kleur. Mocht je een opdruk willen in zwart-wit, ga dan naar Kaarten-bonnen uit A4.

Soort papier en diktes: De meest gebruikte papiersoorten zijn Biotop met een lichte ivoor kleur (gebroken wit) of wit (glad) papier. Als dikte adviseren we om minimaal 300 grams te nemen. Zie ook Papiersoorten. Eventueel kan je bij ons in de winkel de papiersoorten komen bekijken.

vouwen/rillen: Eventueel kunnen de geboortekaarten voorzien worden van een rillijn zodat je de kaarten zonder lelijke breuklijn zelf kunt vouwen. 

aantal kaarten op 1 A4: Het aantal (ongevouwen) geboortekaarten dat er op één A4 passen. 

oplage: Totale aantal gewenste geboortekaarten. 

Aanleverspecificaties: Lever het ontwerp van 1 (opengeklapte) kaart aan in een pdf-bestand, eventueel met bleed en snijtekens. Niet zelf meerdere op één vel zetten. Daar hebben wij de juiste software voor. Voor- en achterkant mag in één pdf worden aangeleverd.

Enveloppen: Tip. Wanneer je een bijpassende (gekleurde) envelop bij je geboortekaart wenst is het verstandig deze eerst aan te schaffen en dan vervolgens het formaat van je geboortekaart daarop aan te passen. Andersom is namelijk een stuk lastiger. Wij zelf leveren geen gekleurde enveloppen, maar alleen de gebruikelijke standaard-formaat enveloppen in wit of Biotop. Deze kan je bestellen via Enveloppen.

01-geboortekaart-A4

Specifieke referenties

€ 0,00
kleuren prints
papiersoort
papier
vouwen
snijkosten
rillen
verwerkingskosten
Aantal

Je bent misschien ook geïnteresseerd in