Trouwkaarten uit A4

Trouwkaarten (huwelijkskaarten) met opdruk in kleur waarvan er één of meerdere op een A4 passen.

Orderkosten   € 4,95

Enkel- of dubbelzijdig bedrukte trouwkaarten. Kleur opdruk: kleur. Mocht je een opdruk willen in zwart-wit, ga dan naar Kaarten-bonnen uit A4.

Soort papier en diktes: De meest gebruikte papiersoorten zijn Biotop met een lichte ivoor kleur (gebroken wit) of wit (glad) papier. Als dikte adviseren we om minimaal 300 grams te nemen. Zie ook Papiersoorten. Eventueel kan je bij ons in de winkel de papiersoorten komen bekijken.

vouwen/rillen: Eventueel kunnen de trouwkaarten voorzien worden van een rillijn zodat je de kaarten zonder lelijke breuklijn zelf kunt vouwen. 

aantal kaarten op 1 A4: Het aantal (ongevouwen) trouwkaarten dat er op één A4 passen. 

oplage: Totale aantal gewenste trouwkaarten. Mocht je verschillende soorten kaarten willen ontvangen, bijvoorbeeld dag-, receptie- en avondgasten dan mag je hier het totale aantal kaarten invullen. In het opmerkingenveld in de winkelwagen kan je aangeven hoeveel van ieder je wenst te ontvangen.

Aanleverspecificaties: Lever het ontwerp van 1 (opengeklapte) kaart aan in een pdf-bestand, eventueel met bleed en snijtekens. Niet zelf meerdere op één vel zetten. Daar hebben wij de juiste software voor. Voor- en achterkant mag in één pdf worden aangeleverd.

Enveloppen: Tip. Wanneer je een bijpassende (gekleurde) envelop bij je trouwkaart wenst is het verstandig deze eerst aan te schaffen en dan vervolgens het formaat van je trouwkaart daarop aan te passen. Andersom is namelijk een stuk lastiger. Wij zelf leveren geen gekleurde enveloppen, maar alleen de gebruikelijke standaard-formaat enveloppen in wit of Biotop. Deze kan je bestellen via Enveloppen.

01-trouwkaart-A4

Specifieke referenties

€ 0,00
kleuren prints
papiersoort
papier
vouwen
snijkosten
rillen
verwerkingskosten
Aantal

Je bent misschien ook geïnteresseerd in