A4 readers, wire-o vanaf 32 pagina's

A4 readers ingebonden met een metalen ringband (wire-o-bind) vanaf 32 pagina's (9% btw).

Orderkosten   € 4,46

Rapporten met minimaal 32 pagina's met 9% btw.

Diverse papierkeuzes voor cover (voorblad), binnenwerk en achterblad. TIP, gebruik wit (glad) papier als er kleurenpagina's in uw document voorkomen.

metalen ringband
Voor dunne rapporten (t/m 135 vel, 270 pagina's dubbelzijdig) gebruiken we een 34-gaats ringband met kleine gaatjes. Dikke rapporten (t/m 175 vel, 350 pagina's dubbelzijdig) gebruiken we een 23-gaats ringband met grote 6mm gaten (net als bij een multomap).
Zitten er meer pagina's in uw bestand? Gebruik dan een andere bindmethode, planax of plastic ringband of maak meerdere delen.

bindzijde 
Hier kunt u aangeven of het rapport aan de korte kant (liggend) of aan de lange zijde (staand) moet worden ingebonden.

cover/voorblad
Keuze uit diverse diktes en papiersoorten. Wanneer u kiest voor het hetzelfde papier als het binnenwerk, dan is het voorblad niet afwijkend. Bij 'bedrukking voorblad' mag u aangeven of deze enkel of dubbelzijdig geprint moet worden. Bij enkelzijdig is de achterkant van het voorblad blanco, onbedrukt.

Het voorblad kan tegen meerkosten aflopend worden geprint zonder witmarges. Bij voorkeur het voorblad dan apart aanleveren met 3m bleed rondom.

achterblad
Voor het achterblad nemen we een stevig blanco vel van 210-300 grams. Wanneer u kiest voor achterblad 'geen' dan is het laatste blad van het binnenwerk automatisch het achterblad en is dan ook bedrukt.

aantal kleuren en zwart-wit pagina's
Bij elkaar opgeteld komt dit overeen met het totaal aantal pagina's in uw document. LET OP, bij een foutief aantal pagina's wordt de prijs verkeerd berekend.

Houdt voldoende marge (8-10 mm) aan de zijkant vanwege de gaatjes!

02-A4-reader-32-w

Specifieke referenties

€ 0,00
zwart/wit prints
kleuren prints
cover/voorblad
papier
bindwijze
achterblad
transparant
snijkosten
verwerkingskosten
Aantal