• 35 jaar kwaliteit en ervaring
  • Automatische prijsberekening
  • Standaard bestandscontrole
  • Binnen 24 uur gereed

Imago Prints, meer dan 35 jaar!

Als gerenommeerd printbedrijf fungeert Imago Prints al jarenlang (sinds 1988!) in Utrecht en omgeving als printpartner voor Universiteit, scholen, kerkgenootschappen, studenten- en sportverenigingen, opleidingsinstituten, bedrijven en particulieren. Inmiddels een begrip in Utrecht en omstreken! En niet alleen in Utrecht. Onze dienstverlening en bekendheid is uitgebreid tot ver buiten regio Utrecht met verzending door heel Nederland! Of het nu gaat om flyers, posters, folders, brochures/boekjes, liturgieën, rapporten, verslagen, scripties, groot formaat posters of bouwtekeningen op A2, A1 of A0, banners, huwelijkskaarten, geboortekaarten, visitekaartjes, collegedictaten, blokboeken, paperback boeken, lesmateriaal, cursus mappen of periodieke maandbladen, bij Imago Prints bent u aan het juiste adres.

Geschiedenis

Imago Prints is de handelsnaam van V.O.F. Copyshop Fifty-One. Copyshop Fifty-One is in 1988 opgericht en was gevestigd aan de Poortstraat op nr. 51 in Utrecht (vandaar de naam Fifty-One). Na de verhuizing naar De Biltstraat en in in het jaar 2000 naar de huidige locatie: Blauwkapelseweg 87 in Utrecht is de handelsnaam Imago Printing on Demand aangenomen die op z'n beurt weer is gewijzigd in Imago Prints wat meer de lading dekt waar we goed in zijn: printen.

Puur printservice

Wij hebben geen selfservice printen of kopiëren. Alleen service prints en die zijn eenvoudig te bestellen via deze website. Levertijd is binnen 1 dag. Onze winkel is niet geopend voor inloop. Bezoeken kan op afspraak. Afhalen van gereed printwerk is altijd mogelijk tijdens onze openingstijden (werktijden).

Online bestellen

Eenvoudig uw printopdracht online bestellen inclusief uploaden van uw bestanden en vervolgens thuis laten bezorgen of afhalen in onze winkel in Utrecht. Onze website voorziet van automatische prijsberekening zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Diverse afwerkmogelijkheden

Na het printen van uw document bestaat de mogelijkheid deze op verschillende manieren af te werken. Snijden, lamineren, perforeren, vouwen of inbinden behoren tot de mogelijkheden.