• 35 jaar kwaliteit en ervaring
  • Automatische prijsberekening
  • Standaard bestandscontrole
  • Binnen 24 uur gereed
Menukaarten op papier of polyester | Imago Prints Utrecht

Menukaarten

Menukaarten en drankkaarten voor eetcafés, restaurants of andere eetgelegenheden. Of eigen persoonlijke menukaarten voor bijvoorbeeld een (huwelijks)diner. Keuze uit menukaarten in diverse standaardformaten of op ieder willekeurig eigen formaat. Gevouwen of ongevouwen op papier of polyester. 

Polyester
Nieuw in ons assortiment zijn menukaarten of drankkaarten op wit (mat) polyester. Deze kaarten zijn water- en krasbestendig. Soepel, maar toch zeer sterk en scheurvast. Het is een wat duurder materiaal, maar wel voordeliger dan kaarten op papier en vervolgens gelamineerd.

Uitermate geschikt voor horecagelegenheden die hun menukaarten regelmatig moeten reinigen. Polyester menukaarten zijn eenvoudig af te spoelen onder de kraan en te desinfecteren. Uiterst resistent tegen schoonmaakmiddelen.

Uiteraard zijn kaarten op polyester ook voor diverse andere doeleinden te gebruiken. Geschikt voor buitengebruik of voor gebruik in vochtige ruimtes.

Gevouwen polyester kaarten
Polyester is als papiersoort alleen te selecteren bij Ongevouwen (menu)kaarten. Polyester is lastig te vouwen. Als u gevouwen kaarten wenst uit polyester zijn er wel wat alternatieven. We hebben voor-geperforeerd polyester. Neemt u in dat geval even contact met ons op.

Maak eerst je keuze voor voor ongevouwen- of gevouwen menukaarten: