• 35 jaar kwaliteit en ervaring
  • Automatische prijsberekening
  • Standaard bestandscontrole
  • Binnen 24 uur gereed

Levertijden

Wij streven er naar uw opdracht binnen 24 uur (Werkdagen) gereed te hebben. Grotere klussen, met name inbindwerk vergen meer tijd. Levertijd hiervoor is in overleg. Levertijden binnen één dag of dagdeel is in overleg mogelijk maar niet altijd gegarandeerd. Ook spoedleveringen uit het verleden geven geen garantie dat het de eerstvolgende keer weer zo kan. Wanneer printwerk wordt aangeleverd wat niet voldoet aan de Aanleverspecificaties kan dat de levertijd vertragen. 

Zodra u een bestelling plaatst met afhalen op een door u gewenste dag kan deze doorgaans pas ná 12.00u worden afgehaald nádat u een afhaalbericht heeft ontvangen. Afhalen kan tot 16.00u. Wenst u uw opdracht in de ochtend af te halen, bestelt u deze dan voor de dag ervoor.

TIP: Laat uw bestelling eenvoudig thuis bezorgen door PostNL.

Verzendmethode

Afhalen bij Imago Prints

Wanneer uw opdracht gereed is ontvangt u van ons bericht en kunt u uw bestelling afhalen tijdens onze afhaaltijden. Zie: Openingstijden.

Verzending via PostNL

Verzendopdrachten proberen we over het algemeen binnen 1 werkdag na ontvangst van uw bestelling te verzenden via PostNL. Vaak lukt het om de opdracht op dezelfde dag van binnenkomst te verzenden.

Voor verzending berekenen wij een vast bedrag van € 5,50. De verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Franco grens is € 75,-- (ex. btw). Vanaf dat bedrag wordt de opdracht gratis verzonden!