• 35 jaar kwaliteit en ervaring
  • Automatische prijsberekening
  • Standaard bestandscontrole
  • Binnen 24 uur gereed

Hartelijk dank voor je bestelling! Wij gaan voor je aan de slag.

Er is een bevestigingsmail gestuurd naar het e-mail adres wat je heeft opgegeven (check ook je SPAM).
 Geen bevestigingsmail ontvangen?  Neem dan direct contact met ons op.

LET OP, alle correspondentie gaat in eerste instantie per e-mail. Check daarom regelmatig je mailbox. Als wij een vraag sturen over de opdracht en we ontvangen geen bericht terug kan dit de levertijd vertragen.

Afhalen?

Heb je gekozen voor afhalen? Kom pas langs nádat wij een afhaalbericht per mail hebben gestuurd. Opdrachten zijn doorgaans in de loop van de gewenste leverdatum gereed. Direct om 09.00u langs komen heeft geen zin tenzij de opdracht voor de dag ervoor is besteld of er met ons is overlegd. Afhalen kan tijdens onze afhaaltijden.

Laat je een ander je printopdracht ophalen? Dat kan, maar geef die persoon pas een seintje nádat wij een afhaalbericht hebben gestuurd om te voorkomen dat die persoon te vroeg komt. Of overleg met ons over de gewenste afhaaltijd.

Verzenden?

Heb je gekozen voor verzenden? Opdrachten die vóór 10.00u 's ochtends bij ons binnen zijn kunnen dezelfde dag nog worden verzonden (tenzij je een latere leverdatum hebt opgegeven). Opdrachten die ná 12.00u bij ons binnen komen worden doorgaans de volgende (werk)dag verzonden tenzij er met ons is overlegd.

Je kunt de bestelling bekijken vanuit de sectie "Bestelgeschiedenis" op de klantportal, door te klikken op de link "Mijn account" in onze winkel.

Indien je een bestelling hebt geplaatst zonder het aanmaken van een account, dan kun je deze bestelling volgen via de link in de bevestigingsmail met het invullen van het bestelnummer en e-mailadres.

Zodra je bestelling gereed/verzonden is ontvangt je van ons bericht (per mail).